.TiNchie* Admin
Število prispevkov : 271 Join date : 24/06/2010 Age : 27
| Naslov sporočila: Oglaševanje z pasicami Ned Jun 27 2010, 13:57 | |
| Kriteriji za oglaševanje z pasicami
- forum mora imet vsaj oz. več kot 30 prijavljenih članov - imeti aktivno vsebino, kar pomeni, da je forum aktiven in ima določeno število prispevkov - mora biti obojestransko oglaševanje (torej mi vas oglašujejo, vi nas) - mere pasic morajo biti točno 88×31 ...nič več in nič manj, v primeru da niso popolnih mer jih ne bomo objavili dokler ne bojo ustrezale meram - če želite oglaševat s pasico morate imeti vsaj 100 kvalitetnih postov pri nas (da se ne boste sam prijavli, dali pasico v oglaševanje in vas ne bo več gor) - tudi potem ko vas že oglašujemo morate še naprej sodelovati na forumu - ker mi oglašujemo pasice ob strani, jih morate tudi vi...ne velja na dnu - če vaš forum oglašuje na našem po ZS-jih vašo pasico odstranimo oz. je sploh ne damo nikoli gor če vas še ne oglašujemo, saj s tem izgubite vse pravice oglaševanja pri nas s pasico (če se mi držimo pravil se jih dajte tudi vi in bodite fer in upoštevajte pravila foruma) - možnost oglaševanja pri nas izgubite tudi v primeru kopiranja našega foruma (vsebine, grafike ali ostalega)
| |
|